Губернаторът на Перник Людмил Веселинов подписа меморандум с Висшето училище по телекомуникации, Владимир Москов беше домакин на срещата!

Това се случи на работен семинар между областните управи на Благоевград, Кюстендил и Перник, който се проведе в Огняново, присъства и кмета Владимир Москов

Областният управител на Областна администрация Перник Людмил Веселинов и ректорът на Висше училище по телекомуникации и пощи проф. д-р Миглена Темелкова подписаха меморандум за сътрудничество и партньорство между двете институции.
Това се случи по време на работен семинар между областните управи на Благоевград, Кюстендил и Перник, който се проведе в Огняново.
Партньорството ще се изразява в съвместно предоставяне и обмен на информация, насочена към осъществяване на експертизна или друг вид дейност, съгласно компетентностите на двете институции.
Споразумението с учебното завадения бе подписано и от областните управители на Благоевград и Кюстендил – Николай Шушков и инж. Александър Пандурски.
Акцент в семинара бе и лекцията на тема “Лидерство в администрацията”, която проф. Темелкова представи и дискутира със служителите на областните администрации.
В работната среща се включи и кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here