„Разкажи за твоята България“ премина и през Благоевград

Емоционалното пътешествие из необятната красота, история и култура на нашата родина „Разкажи за твоята България“ премина и през Благоевград.
Сборникът с есета, портрети, пътеписи, проучвания, изследвания „Разкажи за твоята България“ бе представен в Благоевград, с любезното домакинство на Регионалния исторически музей – Благоевград. В книгата са включени произведенията на над 70 ученици от цялата страна, които са участвали в изданията на журналистическия конкурс обучение „Работилница за репортери“, организиран ежегодно от 2016 г. Двигател на „Работилница за репортери“ е журналистката Десислава Василева, която заедно с колегата си Мария Маркова и авторите в книгата Ния Андонова, Габриела Стоименова, Цветелина Чучукова и Паскалина Трайкова представиха откъси от сборника.
„Съдържанието, което ще прочетете в „Разкажи за твоята България“, ще ви даде възможност да видите нашата България през очите на младите, търсещите, копнеещите, тези, които ще я пресъздават и изграждат през следващите години. Със сигурност ще я видите различна, специална и забележителна. Ще усетите цялата палитра от чувства, водили перата им. И съм сигурна, че и вие ще се влюбите в тях.“ – така описа с няколко думи книгата Десислава Василева.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here