Нова година на старите цени в хотел „Магнолия“ или „Германея“ в Сапарева баня, 3 нощувки с хапване и купон за ЧНГ за 510 лв.

Посрещане на Нова година на миналогодишните цени в Сапарева баня предлага хотелиерът Николай Мертакчийки. Той е запазил параметрите на празничния пакет от края на 2021 г., така вратите на хотелите „Магнолия“ в Паничище и „Германея“ в Сапарева баня ще се отворят пред гостите срещу 510 лв. за три нощувки на човек. В цената са включени също три вечери и закуски, а за ЧНГ музикална програма, подбрана от диджей. Вие решавате дали да изберете красотата на планината или спокойствието и уюта на курортното градче. И двата хотела предлагат отлични условия и възможност за релакс в легендарната и лековита минерална вода на Сапарева баня. И двата хотела предлагат стаи със самостоятелни бани, безплатен Wi-Fi и паркинг, разполагат с ресторант за вкусно хапване.

Хотел „Магнолия“ се намира в Паничище, на 11 км от Сапарева баня. Релакс зоната включва сауна и хидромасажна вана, които са безплатни за гостите на хотела. Всички стаи имат балкон, двуетажният апартамент има кухненски бокс. А за да е кефът пълен, има частна детска ски писта, детска площадка и футболно игрище. На разположение на гостите има и барбекю. Хотел „Германея“ се намира на главната улица в Сапарева баня, само на 200 метра от емблемата на града- гейзера с температура на водата 104 градуса. Хотелът има сауна, басейн, хидромасажна вана, на място се предлага и масаж. Телефони за резервация и подробности: 0888403031 – Германея, 0888836788 – Магнолия
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here