Две ПТП- та в Пиринско, с петима пострадали

Двама пострадаха при удар между ТИР и кола на изхода на Кресна, пътят е затворен
Двама пострадаха при удар между ТИР и кола на изхода на Кресна, пътят е затворен

На територията на област Благоевград са станали две ПТП.

Вчера около 11:30 часа на пътя между местността „Юндола“ и гр. Разлог, лек автомобил „Рено Меган“ с 66-годишен водач от с. Аврамово на десен завой е напуснал пътното платно, блъснал се е в крайпътен камък и е допуснал ПТП.

С фрактура на раменна кост е пострадал водачът на автомобила, който е настанен за лечение в МБАЛ-Разлог. Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

Също вчера около 13:55 часа на пътя между с. Дъбница и гр. Гоце Делчев, лек автомобил „Сеат Леон“ с 45-годишен водач от с. Беслен, общ. Хаджидимово, при включване в движението от дясно на ляво не е пропуснал и е блъснал лек автомобил „Мерцедес“ с 44-годишен водач от с. Дебрен.

При инцидента са пострадали: водачът на лекия автомобил „Сеат Леон“, който е с фрактура на таза и лумбален прешлен и мозъчен кръвоизлив, 56-годишен пътник в автомобила, който е с фрактура на ръката и контузия на гръден кош, водачът на лекия автомобил „Мерцедес“, който е с гръдна травма, спукан далак и фрактура на четири ребра и 48-годишна пътничка в него, която е с фрактура на китката и охлузни рани по главата.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here