При огромен интерес Вера Маринова представи в Сандански книгата си „Обръчите на Венера“

Кметът Атанас Стоянов подари по букет на трите дами

Събитието събра в Спортната зала на Сандански президента на Българска федерация художествена гимнастика Илиана Раева, вицепрезидента Невяна Владинова, и легендарната Вера Маринова с любители на един от най-красивите и завладяващи спортове – художествената гимнастика и настоящите гимнастички от двата клуба по художествена гимнастика – „Вихрен“ и „Гранд“.
 
Книгата „Обръчите на Венера“ бе представена в невероятна атмосфера, създадена от прекрасните гимнастички на спортните клубове, които поздравиха със свои изпълнения специалните ни гости!
Уважение засвидетелства и кметът на община Сандански Атанас Стоянов, който подари по букет на трите дами.
„Имах честта и удоволствието да поздравя както авторката Вера Маринова, така и Илиана Раева и Невяна Владинова за усилията, труда и таланта, който влагат в работата си за развитието на художествената гимнастика.
За да научат повече за историята на този вид спорт в България и неговото развитие през годините, подарих на всички деца, трениращи в двата спортни клуба, книгата „Обръчите на Венера“. Те от своя страна нямаха търпение да получат автографи и да се снимат за спомен с авторката, Илиана Раева и Невяна Владинова.““, каза кметът.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here