Директорът на ОДМВР-Перник ст. комисар Млеканов с благодарствен адрес до всички участвали в акцията по издирването и спасяването на малкия Сашко

Директорът на ОДМВР – Перник старши комисар Павел Млеканов благодари на всички, който участваха в акцията по издирването и  спасяването на малкия Сашко.Ето какво пише той:

„Уважаеми дами и господа,

От името на ръководството на Областна дирекция на МВР – Перник и лично от свое име най-сърдечно Ви благодаря за оказаното безценно съдействие в случая с намирането на 12-годишния Александър Цветанов. 8 денонощия всички Вие проявихте сила, мъжество, воля и разбира се вяра в доброто, което в крайна сметка победи.

Този случай показа, че можем да бъдем задружни, обединени и всички заедноръка да преодоляваме всяко препятствие, колкото и невъзможно да ни се струва.

Вярвам, че и занапред ще работим със същия ентусиазъм при всяка възникнала ситуация, независимо от това колко трудно ще бъде.

Убеден съм, че нашите всеотдайни и безкористни усилия за опазване на обществения ред и сигурността в региона и страната  ще бъдат оценени по достойнство от цялото общество.

От все сърце желая на всички Вас и Вашите семейства здраве, щастие и много успехи във всяко едно начинание!

С уважение и респект: старши комисар Павел Млеканов“
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here