Проект „С волейбол в училище“ в Първо ОУ „Васил Левски“, гр. Костинброд

В деня на християнското семейство Първо основно училище „Васил Левски“, гр. Костинброд бе домакин и като участник в проекта „С волейбол в училище“ с подкрепата на европейска централа CEV и БФВ на открит урок с лицензирани треньори, съвместно с учителите по физическо възпитание и спорт – Георги Митов и Димитър Димитров за запалване на учениците към най-успешния колективен спорт в България.
Гости и треньори бяха изтъкнатите национални състезатели по волейбол Николай Иванов и Евгени Иванов-Пушката – сега председател на младежко-юношеския волейбол в БФВ.
Присъстваха и поздравиха учениците председателят на общинската комисия по образование в Общински съвет- Костинброд г-жа Камелия Велкова, която подари 2 топки, както и директорът на СУ „Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Годеч г-жа Полина Петрова.
Присъстваха още учителят по ФВС във Второ ОУ „Васил Левски“, гр.Костинброд Татяна Великова, представители на обществения съвет, родители и учители.
След поздравите, традиционните мажоретки и разясняване на целите на проекта от директора г-жа Даниела Борисова, се стартира волейболната среща с известните треньори и участниците седмокласници.
Вдъхновени и ентусиазирани децата превърнаха играта в празник и си пожелаха да имат по-добри условия за спорт – площадки и спортен салон.
Училището е малко, но мечтите са големи, както каза председателят на ученическия парламент Яница Божидарова.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here