Атанас Стоянов: Честит Ден на християнското семейство и младеж! Семейството е крепостта, съхраняваща нашата идентичност, бит и традиции!

Атанас Стоянов

Уважаеми жители на община Сандански,

Честит празник за Деня на християнското семейство и младеж!

В деня на Въведение Богородично Ви поздравявам по случай Деня на християнското семейство и младеж. Празник, който носи посланието за силно и сплотено семейство.

Пожелавам Ви да посрещнете празника с най-близките си хора и нека всеки почувства близостта и подкрепата на семейството си, топлината и уюта на семейното огнище.

Семейството е крепостта, съхраняваща нашата идентичност, бит и традиции. Именно в семейството децата формират своя мироглед. Нека ги възпитаваме във взаимно доверие, уважение и обич, за да израснат като достойни хора и изградят силно чувство на привързаност към общността ни.

Безгранична е силата на семейството да ни утеши в труден момент и да удвои радостта от успехите ни. Затова нека по-често показваме обичта и признателността си един към друг и бъдем единни. Само така ще изградим силни семейства и ще допринесем за благополучието на обществото ни.

Приемете най-искрените ми пожелания за здраве, щастие и благоденствие. Нека в домовете ни цари уют, мир и разбирателство и да са светли дните ни.

Нека винаги намираме поводи, за да изразяваме любовта си към най-скъпите хора и да им показваме, че ги ценим и обичаме.

Честит празник!

С уважение Атанас Стоянов, кмет на община Сандански
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here