Коч с името на Кирил Добрев доби световна слава, оплождал стадото на Николина Лазарова от Габрово

  • „Една медия ме направи съветник на министъра на земеделието…
   Искам да ви кажа, че единствената ми връзка в този сектор е кочът Киро от Габрово. Беше ми подарък като малко агне в последната предизборна кампания, но така и не успях да си го взема.“
   Това написа Кирил Добрев във фейсбук, който се показа от кошарата на стопанина и мрежата завря. Под поста на Добрев се появи дарителят Николина Лазарова от Габрово, която призна, че е кръстила и агне на името на опонента му, лидерът на БСП Корнелия Нинова. Стотици лайкове събра снимката на Кирил Добрев, а коментарите бяха като за световно и превърнаха коча в легенда.
   Ето по- интересните 1 към 1:

   Николина Лазарова

   Цялата истина за коча Киро и агнето Корнелия. Коча Киро остана да запложда и добре се отчете. А Корнелия хвана въртоглавие и се наложи да я заколим. И са записани в системата на БАБХ с имена и причина за смърт всеки може да провери.
   • Мария ДобреваКирил Добрев Тъй като от оператора на любимата ни партия ме блокираха, отговаря ти от този номер, спомняш ли си като дете как караше мулето Гошо на леля Велика като прибирахме картофите от Костяневата нива в село Ковачевица.Това е чичка!

    Явор Гечев

    Аз пък толкова се надявах да е вярно
  • Desislava Trifonova

   Все пак коча е симпатичен! Жива загуба си е, че не си го взел
  • Красимир Григоров

   Карай, Другарю Добрев, здраве да е какво ли не сме видяли. Прочети два три вестника от последните два три дни и веднага ставаш Костинбродски зет…
    

   Ваня Маникатева

   Близо съм до Габрово, ако искаш да мина да го взема ☺️
    Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here