Благотворителен Коледен базар на площад „Преображение“ в Разлог

Община Разлог организира „БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР“ – 2022 г. от 16- ти до 19- ти декември на централен площад „Преображение“- град Разлог.
В тази връзка, от общината отправят покана всеки да стане част от благотворителната инициатива, като идеята е всички заедно да се обединим преди предстоящите празници, за да бъдем коледното чудо на нашите съграждани.
Община Разлог планира разположението на общи шатри на централен площад ,,Преображение‘‘.
Всеки, който желае да подкрепи инициативата, може да вземе участие с различни произведения на изкуството, които ръцете му са сътворили (картички, картини, ръкоделия или пана), ваучери, ръчно изработени сувенири, книги и всякакви други идеи, с които ще изяви желание, да се подпомогне реализацията на събитието. Сумата от закупените изделия ще бъде поставена в кутии за благотворителност, като всички събрани средства ще бъдат насочени към общински „Фонд за подпомагане лечението на жители на община Разлог – Росен Коцаков“.
Ако имате възможност да участвате, моля уведомете организаторите от община Разлог до 30. 11. 2022г..
Всички желаещи ще бъдат събрани на организационна среща в сградата на Община Разлог. Очакваме вашия отговор на имейл okmds@razlog.bg.
Нека добротата, загрижеността и съпричастността направят по- светли празниците в нашите домове, а топлина да стопли всички нуждаещи се!“, информират от общинската администрация.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here