Вера Маринова и Илиана Раева представят в Сандански „Обръчите на Венера“ – библията на българската художествената гимнастика

Книгата „Обръчите на Венера“ ще ви запознае с различните епохи на най-успешния в момента спорт, както и с изумителните български жени, които са записали имената си със златни букви в историята на световната художествена гимнастика. Много разкази от първо лице ще събудят изумлението ви.

Книгата се изкупува с невероятни темпове. Някои, които вече я прочетоха ни споделиха, че това е „Библията на българската художествена гимнастика“. Други я нарекоха „Пътеводител“. Трети споделиха, че това е „Наръчник за шампиони“.

„Това е история, написана чрез историите на повече от 70 жени. В нея има страшно много фактология. Надявам се, няма много пропуснати имена, въпреки че през тези седем декади през художествената гимнастика сигурно са минали хиляди“, заяви Маринова.

Вера Маринова е пряк свидетел на огромна част от тези 70 години и с типичната си класа, ерудиция и изказ ни разкрива невероятния свят на едни уникални всяка за своето време жени. Ще си отговорите на въпроса „Как така този чисто женствен свят не спира да е на върха“.

Ще научите истината за ПЪРВИТЕ, посяли семето на плодоносното дърво. Ще четете на един дъх!

Всеки, който иска да притежава уникалната книга, събрала историята на 70 години от българската художествена гимнастика, може да бъде гост на тази изключителна жена на 23 ноември, 12:00 ч., Спортната зала.

Очакват ни много приятни изненади и среща с авторката Вера Маринова и председателят на Българска федерация художествена гимнастика – Илиана Раева!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here