Кирил Добрев: Новият председател на БСП трябва да бъде млад човек до 40 години, трети мандат може да има успех за правителство, което да управлява до местните избори,

Служебният кабинет не трябва да вкарва нов бюджет, защото политиците започват да го дъвчат като дъвка и да се опитват да надуват различни популистки балони.
Впечатлен от агресията, която някои от политическите лидери проявяват срещу президента и срещу служебния кабинет. В края на краищата, бяха проведени избори и това е разпределението на присъствието в парламента. Сега всичко е в ръцете на партиите – да намерят път по между си, така че да успеят да съставят едно стабилно правителство, било то и временно.
От опит знам, че много трудно можеш да претендираш за властта, ако нямаш подкрепа поне от един милион българи. Много трудно и много нестабилно е правителство от позицията на втори мандат, но при евентуален трети може и да има успех.
Надявам се на едно нормално правителство, което да поеме България поне до местните избори.
За съжаление на БСП като пета политическа сила към този момент й остава само да задава въпроси в рамките на парламентарния контрол.
И политиците, и обикновените хора трябва да се научат да спазват закона, защото няма разлика между престъпление, извършено от обикновен човек или такова от политик. Под никакъв предлог не съм претендент за стола на Корнелия Нинова. Нинова върна БСП толкова назад в годините, че и цял живот да имам – няма да ми стигне да възстановим щетите и вредите, които тя нанесе.
Новият председател на БСП трябва да бъде млад човек до 40 години, с енергия и сили в себе си и да направи така, че да събере всички лявомислещи хора в България и да превърне БСП в тази партия, за която всички социалисти мечтаем.
Кирил ДобревВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here