Ергенът изненада любимата Александра за ЧРД

Въпреки че си има приятелка, Виктор Стоянов изненада Алекс, като й се обади за рождения ден. Той зарадва кандидат-булката с най-искрени пожелания за личния й празник. Това призна самата Александра специално пред „България Днес“ навръх рождения си ден.

„За първа година получавам толкова дълбоки пожелания. Може би причината е, че навърших 35 години и започвам нов етап от своя живот“, развълнувано споделя една от фаворитките в култовото предаване „Ергенът“.

В празничния си ден Алекс предизвика интерес в социалните мрежи, като сподели кадри, на които вместо от торта духа свещичка от сметанов пудинг. „Близките ми организираха малка изненада за рождения ден. Направиха ме много щастлива, защото изобщо не очаквах да ме посрещнат с десерт и свещички. Въпреки това истинското тържество ще бъде утре вечер“, разкри Гърдева.

Александра споделя, че шумното парти в бар ще събере всичките й приятели, с които ще сподели незабравимите емоции. Дали Виктор ще присъства на празника, все още няма яснота.

На крачка от финала на шоуто Алекс остави най-желания мъж в страната с пръст в уста, след като отказа да приеме розата му. Като причина тя изтъкна това, че не може да бъде напълно сигурна дали Виктор е готов да се застъпи за нея и да я защитава във всеки един момент. Въпреки това след края на предаването с него поддържат връзка и остават много близки приятели.

„Искрено си пожелавам тази година да срещна любовта на живота си и да създадем семейство“, с надежда заключи пред вестника Александра.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here