Е. Костадинов влиза в парламента като сътрудник на К. Ананиев, Б. Михайлов на Г. Георгиев, Д. Александров на Терзийски 

Емил Костадинов и Кирил Ананиев

Ексобластният управител на Перник Емил Костадинов ще съветва в парламента депутата Кирил Ананиев. Костадинов, който е областен лидер на ГЕРБ, е зачислен като нещатен сътрудник на Ананиев и ще трябва да дава идеи по въпроси, свързани с финанси, здравеопазване, транспорт и регионална политика. Той беше под №2 в листата на коалицията на отминалите избори, по образование е инженер. Стартира политическа кариера като кмет на кв. „Изток“ в Перник, беше съветник в местния парламенти и смени Ирена Соколова като областен управител в разгара на водната криза в Перник.

Бисер Михайлов.

Бившият областен управител на Благоевград Бисер Михайлов пък ще съветва депутата на ГЕРБ-СДС от Сандански Георги Георгиев. Михайлов е посочен като сътрудник с ресор политики и транспорт. Андрей Гюров от „Продължаваме промяната“ е избрал за нещатен сътрудник юриста Методи Байкушев, който е с отявлени политически амбиции и взема отношение по всевъзможни теми с обществен интерес. Последно поведе протестите в Благоевград срещу поемането на заема за обновяване на парк „Бачиново“, срещу което беше организирана подписка. На заседание на местния парламент в Благоевград преди 2 месеца беше заедно с около 50 протестиращи срещу заема, за който кметът съобщи, че няма как да се тегли, защото по проекта са изпуснати заложените срокове.

Байкушев

Иван Ченчев от БСП София област ще си сътрудничи в Народното събрание по въпросите, свързани с медиите, с младия журналист Богомила Ватева. Бившият вътрешен министър и водач на листата на ГЕРБ- СДС Кюстендил Христо Терзийски Кюстендил пък за пореден път залага на бившия борец, вече треньор, Даниел Александров от Дупница. Александров беше под №2 в листата за коалицията за областта. Той ще дава съвети във връзка със спортни политики на Терзийски. Александров беше част от гражданска квота, но през лятото официално стана член на ГЕРБ.

Терзийски и Д. Александров

№8 от листата на „Продължаваме промяната“ в Кюстендил е избрал за сътрудник депутатът Георги Стамов. Това е Кристиян Иванчов, който трябва да дава мнение по въпросите в сферата на регионално развитие и туризма. Иванчов е от Кюстендил, работил е в Агенцията по заетостта, има опит в в сферата на събирането на необслужвани кредити, а от 2015 г. има собствен бизнес в областта на туризма.
До момента общо 83- ма народни представители са посочили свои сътрудници, които да им помагат в работата в парламента.

Кристиян ИванчовВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here