Home Актуално от днес Борисов: Трябва да се благодари на Радев, че проявява мъдрост да състави...

Борисов: Трябва да се благодари на Радев, че проявява мъдрост да състави правителство

Прекрасно е, че в Народното събрание парламентарните групи открито се срещат и разговарят по темата бюджет. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на ГЕРБ.

„Спокойно можем да поискаме от президента Румен Радев да отвори темата за бюджета, но преди това бюджетната, социалната и правната комисии трябва да кажат с какви пари се разполага. Убеден съм, че можем да стигнем до 20-40 точки по различните теми. Обикновено този разговор се води вътре в залата на парламента, а иначе сега се води в зала „Изток“. И двете стават“, каза Борисов.

Той коментира и съставянето на правителство.

„За първи, втори, трети мандат и тук трябва да се благодари на президента Радев, че проявява мъдрост да състави правителство и да свикнем всички с резултатите от изборите, да се изчистим от егото и обвиненията и на базата на един документ – декларация или програма – да се направи правителство с кратък мандат до лятото, местните избори или Х месеци. Да мине зимата, да имаме парламент по време на войната. Толкова добре работещ парламент с толкова мнозинства не сме имали“, посочи още лидерът на ГЕРБ.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here