ГУМ Дупница светна с обновена визия, шефката Вуковска: Вложихме около 3000 лв., всички общи части вече са ремонтирани  

На прага на голямото коледно пазаруване ГУМ Дупница допринася за празничното настроение с нова визия. Пространството около стълбите в градския магазин светна с нов облик. Красиви плоскости в златно, с осветление и гравирано стилизирано изображение на магазина посрещат клиентите.

Няма и помен от издрасканите стени. За „4Власт“ управителят на Цветанка Вуковска сподели, че инвестицията в обновяването е на стойност около 3000 лв. Новости има и по външните търтовски обекти. Наемателят на магазина за сребро е направил тотален ремонт. На третият етаж пък от понеделник работи новият магазин от популярна верига, предлагаща всякакви стоки за бита.

„С освеженото пространството около стълбите вече може да се каже, че сме обновили всички общи търговски площи. До месец ще освежим и общите части на втория етаж, които са ремонтирани, но се нуждаят от една боя. Така ще остава само стълбището в административната част, водещо към НОИ и пространството около асансьорите, които са извън търговските площи. От години вече правим регулярни ремонти, за да освежим обстановката. Инвестираме собствени средства. С изграждането на фотоволтаичната централа на покрива тази година се очертава много успешна за ГУМ.“, коментира Вуковска.

Така изглежда покривът на ГУМ.

Както сме писали, в началото на октомври бяха направени финални проби на централата, с която магазинът се очаква да стопи с поне 30% сметките си за ток. Инвестицията е на стойност 130 000 лв., като на 800 кв. м. покривна площ са разположени 266 панела.

Припомняме, че през лятото на миналата година се проведоха серия търгове, след които първият етаж беше изцяло пренареден. През септември 2021 г. за ден- два  ГУМ затвори заради разместването и за козметичен ремонт. На партерния етаж беше оформен голям магазин от над 300 кв.м., като ремонтът в тази част се вихри над 1 месец. Търговската площ беше спечелена на конкурс от сръбска верига за козметика, препарати и т.н. срещу наем от 14 258 лв. за месец. Инвестицията в оформянето на търговската площ беше 316 374 96 лв., отделно фирмата даде 22 893 лв. за ремонт на 4 етаж в администрацията.
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Може ли да сложиш соларни панели на тоя кокошкарник ГУМ??? Идиоти! Тая Вуковска е толкова куха лейка милата!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here