Мирела закопа Лефтеров в „Игри на волята“, а след фатален сблъсък с Алекса… СНИМКИ

Неочаквана елиминационна битка изуми зрителите на „Игри на волята“, защото един срещу друг в директен сблъсък се изправиха Мирела от Безстрашните и Алекса от Непобедимите, след като всички очакваха на мястото на Алекса да се появи Виктория.

Да, ама не! И така Мирела се оказа с по-мъжко поведение от всички мъже в племето си, нагърбвайки се с нелеката задача да премери сили и издръжливост срещу един от безспорните фаворити до този момент във формата. Вместо да доминира очакване в дуела обаче, за изненада Алекса в много моменти бе надигран от оправната Мирела.

В крайна сметка обаче, Алекса победи, след множество обрати и тежки изпитания за издръжливост, а изхода от битката се оказа фатален за красивата танцьорка Мирела.

 

 

„Това е най-великото нещо, което ми се е случвало. Научих, че мога много повече, отколкото съм си мислила и научих, че има защо да се наричам Безстрашна. За мен беше чест, че бях част от тази битка днес“, сподели на финала през сълзи Мирела и добави, че се чувства предадена от Лефтеров, който не я защити, излизайки на Арената вместо нея.

Мирела предложи да поеме риска да излезе на Арената вместо приятелката си Жени Джаферович, чието здравословно състояние не позволява нещо подобно в този момент.

Михаела от „Игри на волята“ призна всичко за Джаферович ВИДЕО

Тежките думи на финала на Мирела обаче, тепърва ще всяват смут в племето й, а това, което вече е намислила да направи Джаферович като своеобразен реванш за приятелката си, ще отключи тепърва серия от изненади./show.blitz.bg
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here