Бойко Борисов иска оставката на вътрешния министър Демерджиев

От турска страна има подадени сигнали, че техните каналджии стават все по-нагли и е имало престрелки с жандармерията. Изключително слабо професионално ръководство на МВР, което вече две години бездейства. Президентът Радев трябва незабавно да смени вътрешния министър Демерджиев.

Това заяви Бойко Борисов на извънреден брифинг в партийната централа.

Вътрешният министър като неговия предшественик обикаля и се занимава с нещата, които не са му работа. В същото време – нулево справяне по границата, полицейска кръв по улиците, катастрофи с полицаи, пияни полицаи и дрогирани полицаи. В двете крайности герои с чадъри над тях. Как може да няма оставки в МВР, това е поредният случай. Навсякъде е пълно с мигранти, отбеляза лидерът на ГЕРБ. Нахалство е да не депозира оставка.

Борисов коментира и политическата тема на деня – срещата между ГЕРБ и „Продължаваме промяната“.

Двете парламентарни групи показаха съвсем различно ниво, което отговаря на това, което искат хората. Професионални идеи с политики, разговори със спор кое как може да стане, защото всички искаме да стане, отбеляза лидерът на ГЕРБ.

Има възможност да се надгради много, особено ако спрем да слагаме егото на първо място. Ето как публично и прозрачно трябва да вървят нещата. Важно е да се седне и да се говори и с Нинова, особено за социалния пакет, защото и ние го искаме. И с „Български възход“ и с „Възраждане“ трябва да се говори, защото те заедно с ПП и БСП гласуваха против оръжието за Украйна, но в социалната сфера можем да постигаме дори конституционни мнозинства, похвали поведението в парламента Бойко Борисов.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here