ГЕРБ- Благоевград откри коледните банкети, над 50 активистки на токчета в Банско, Мацурев ги посреща в местен хотел

Активисти на ГЕРБ- Благоевград си спретнаха купон в през уикенда в Банско. „Посрещна ги пишман кандидатът за депутат Александър Мацуров. „Би трябвало да му искат оставката, но той им затваря тази възможност с богато посрещане в местен хотел. Дамите смениха няколко тоалета, на токчета се качиха, играха и се смяха.“- разказаха очевидци за 4ВЛАСТ.
Общинският лидер на ГЕРБ в Благоевград Росица Димитрова обяви, че не става въпрос за обкновен купон, а за сплотяване на колектива по повод годишнина от учредяване на женската организация.
„Изключително съм щастлива, че в навечерието на 14 – тата годишнина на съсловната организация на #ЖГЕРБ – Благоевград, започнахме с провеждане на събранията в цялата област.
Съсловната организация, бе учредена на 4 ноември 2008 г. в Благоевград от 40 жени, водени от желанието да допринесат за утвърждаване авторитета и развитието на ПП ГЕРБ.
Радвам се, че отново сме заедно и стартирахме от общините Банско и Белица.
Благодаря на областния координатор – Мария Данчова и общинските ръководители – Александър Мацурев и Иван Стойчев, за организацията.
Общинските отчетно-изборни събрания на ЖГЕРБ, бяха уважени и от Даниела Савеклиева – областен организационен секретар на ПП ГЕРБ – Благоевград и Асим Адемов – евродепутат ГЕРБ/ЕНП.“Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here