Кметът на Белица Ревански на важно посещение в Букурещ, разговаря с посланик Влайков

Кметът на Белица Радослав Ревански, заедно с президента на Европейските либерали и Еврoдепутат от ДПС г-н Илхан Кючюк днес са на посещение в румънската столица Букурещ. Те се срещнаха с посланика на България в Букурещ г-н Радко Влайков, с който обсъдиха международните отношения и ролята на местните власти в тях, отношенията на България с Македония и България с Румъния в контекста на Европейското развитие на държавата. След това проведоха важни срещи в централата на Либералната партия в Румъния.
Българската делегация проведе и срещи в парламента на Румъния. Тази вечер предстои да се състои и голямо събитие, на което г-н Кючюк в присъствието на видни дългогодишни либерали в Румъния, българският евродепутат ще получи наградата „Пламъкът на свободата“ лично от президента на Института за свобода и демокрация Кристиан Дейвид.
Това е поредното високо признание за Илхан Кючюк, след като в началото на септември тази година, лидерът на либералите стана „Доктор хонорис кауза“ на Американския университет в Скопие, а само месец по-късно Украйна удостои Кючюк с почетна грамота, с която изразява благодарност за неговия принос в отстояване принципите на международното право. Илхан Кючюк ще бъде награден за приноса си в международните отношения от гледна точка на либерализма, за което ще получи плакет „Пламъкът на свободата“Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here