Вл. Москов: Започва подмяна на водопроводната мрежа в района на „Кумсала“ в Гоце Делчев за 2 530 000 лева

Владимир Москов

Община Гоце Делчев е с одобрено финансиране от Министерството на регионалното развитие и благоустойството за проект „Смяна на водопроводната мрежа по улици в югозападната част, включени в интегрирания план за градско възстановяване и развитие на гр. Гоце Делчев“.

Проектът е на стойност 2 530 000 лева и предвижда подмяна на водопроводната мрежа на улиците, където тя все още не е сменена и възстановяване на настилката, заяви в интервю за ТВ Запад Гоце Делчев  кметът Владимир Москов. Това са улиците в района от Културния дом до квартал „Кумсала“, като са включени и пресечки от двете страни на улица „Драма“.

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов съобщи, че вече има сключен договор с изпълнител и през месец ноември стартират дейностите. През пролетта следващата година се придвижда проектът да бъде завършен.

През тази година в селата Мосомище, Борово и Брезница са извършени дейности по подмана на водопроводната мрежа, като дейността ще продължи и през следващата година. До края на годината ще бъдат асфалтирани две улици в Мосомище и една в Борово.

Предстои благоустрояването на ж.к. ЮГ и ж.к. Дунав и на ул.“Яворов“ в града.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here