„Грома Холд“ изгражда модерен транспортен вход на Сандански

Значително напредва ремонтът на бул. „Европа“ в Сандански. Замисълът е след края му красивият ни южен спа курорт да има модерен транспортен вход, изграден по всички европейски и световни стандарти.

„Грома Холд“ започна реконструкцията на отсечката с дължина 1 км. 60 м. в края на август и напредва с бързи темпове. От няколко дни активно се работи канализацията по трасето и се полагат чисто нови бордюри, като на следващ етап ще бъде положена и нова тротоарна настилка. Екипите на „Грома Холд“ разполагат поетапно и тръбната мрежа, по която ще бъде монтирно новото улично осветление. Планът за реконструкция включва още обособяването на две пътни ленти в двете посоки, разделени с остров. Предвижда се и изграждането на нови автобусни спирки и полагане на маркировки и знаци. За любителите на еко транспорта ще се изгради и велоалея.

След откриването на АМ „Струма“ булевардът, който свързва града с Гърция в едната посока и със София – в другата, се оказа един от най-натоварени в района. Той е основната транспортна, логистична и икономическа връзка с град Сандански, който целогодишно посреща гости заради топлия климат, чистия въздух и чудесните условия за балнеолечение и спа туризъм.

Дълго време пътят бе в изключително лошо състояние – с много дупки, неравности, неработещо отводняване, амортизирана система за улично осветление и рискови участъци, с потенциал за пътнотранспортни произшествия. Затова екипите на „Грома Холд“ са изправени пред сериозно предизвикателство, но са амбицирани да превърнат участъка в красив, качествено изграден и удобен транспортния вход на града.

„Този път е важен както за хората в региона, така и за развитието на местния бизнес и трансграничните връзки. Съзнаваме нашата отговорност да си свършим работата качествено и в срок, независимо от всички предизвикателства и всички внушения, на които е подложен пътно-строителният бранш напоследък. „Грома Холд“ е доказано надежден партньор. Коректност и предвидимост – това може да очаквате винаги от нас“, отбелязват от ръководството на компанията.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here