Кирил Петков и Линда гостуваха в село Говедарци

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков и съпругата му Линда Маккензи Петкова се отдадоха на разходка сред природата в неделния ден. Това стана ясно от публикация в личния профил във Фейсбук на Линда.

От тага на снимките става ясно, че Петкови са били на поляните над с. Говедарци, а под кадрите веднага заваляха коментари.
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Десетилетия умирахме от срам, гледайки нашите президенти и премиери- дебили полуживотни, мучащи по международните форуми без да знаят една чужда дума. Даже президентите на дива Албания, при това не само Сали Бериша, но даже и комунистът Фатос Нано- говореха английски като роден език, а нашите овце от немай къде прегръщаха евро бабичките и само мучаха..И сега когато най- сетне Провидението се смили над нас и ни изпрати интелигентни хора, дайте да ги убием с камъни за това…Даже премиерът на най-западната част на България- Северна Македония е завършил Харвард, а ние до скоро имахме бик от пожарникарското…Е как ще ни искат при това положение? Нали цял свят ще им се смее!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here