Сапарева баня потъна в мрак, ЧЕЗ не съобщава за авария!

Сапарева баня потъна в мрак заради липса на ток. На тъмно останаха както жилищните сгради, така и улиците, хотели, къщи за гости, заведения, и магазини. Над 4 000 домакинства в курорта са на тъмно, но причината не се съобщава от ЧЕЗ.

„Вероятно става въпрос за голяма авария, ток няма в целия град от 21.00 часа и вече  2 часа сме на тъмно. Проблемите с ЧЕЗ не са от вчера. На сайта на ЧЕЗ няма и ред за проблема тази вечер! Това е поредното им безобразие след гръмките фрази за инвестиции и уют.“ – недоволстваха хотелиери.

„Електрохолд“ е новото име на „ЧЕЗ“ в България. През май официално беше представена новата корпоративна визия на  „Електрохолд България“, както ще се нарича вече „Групата ЧЕЗ“ след като бе купена от „Йистърн Юръпиън Електрик Къмпания“ Б.В., Кралство Нидерландия , дъщерно дружество на „Еврохолд България“ АД. На първото корпоративно събитие на „Електрохолд“, на което бяха представени новите имена и лога, бе припомнено как след 15 години в страната ни „Група ЧЕЗ“ е продала седемте си дружества у нас на „Еврохолд България“ АД. Сделката за 335 млн. евро бе финализирана в края на юли 2021 година.Изпълнителният директор на „ЧЕЗ“ в България Карел Крал отбеляза:„Ще продължаваме да сме партньор на местните власти, институции, на регулатора, на народните представители. И най-вече ще продължаваме да сме доставчик на качествена услуга за нашите клиенти“. От своя страна председателят на Надзорния съвет на „Еврохолд България“ – Асен Христов посочи: „Това е най-успешната инвестиция на „Еврохолд“, с която нашият холдинг стана най-големият в България. Надяваме се след време да казваме, че е най-големият в Източна Европа. А след повече години да благодаря на нашите деца, че са го направили най-големият в Европа“. „Електрохолд“ е новото име на дружествата на „ЧЕЗ“ в България от края на април тази година. Операторът на електроразпределителната мрежа в Западна България – „ЧЕЗ Разпределение“, вече се нарича „Електроразпределителни мрежи Запад“ АД (ЕРМ Запад АД). Освен смяна на имената дружествата от групата ще представят нова корпоративна идентичност и нов брандинг.  „Електрохолд България“ ЕООД ще е правоприемник на „ЧЕЗ България“ ЕООД. Заедно с това „Електрохолд Продажби“ АД е новото име на „ЧЕЗ Електро България“ АД, „Електрохолд Трейд“ ЕАД ще е името на „ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД, а дружеството за осигуряване на ИКТ услуги ще се нарича „Електрохолд ИКТ“ ЕАД.

Ребрандирането с новите имена и нови лога е последната стъпка по преобразуването на чешката група.

Цветовете на „Еврохолд“ става оранжевият и сивият, отбеляза Карл Крал – изпълнителен директор на „Електрохолд“. Оранжево означава уют и позитивна топлина. Сивото пък е символ на стабилност и технологии.

Мисията на компанията е въвеждане на иновации, инвестиране устойчиво и подобряване на качеството на живот. В „Електрохолд“ има две две дружества. Едното е „Електрохолд Продажби“, което обслужва малките потребители и домакинствата. Другото – „Електрохолд Трейд“ е търговец на едро и доставя електроенергия на големи индустриални клиенти. Така се постигало специализация по клиенти в зависимост от особеностите и изискванията на всяка група.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here