Рокади в Перник! В. Георгиев: Кметът Станислав Владимиров ще се яви на следващите местни избори като независим кандидат, подкрепен от ГЕРБ! Кметът: Поредната долна лъжа!

Станислав Владимиров

Кметът на Перник Станислав Владимиров ще се яви на следващите местни избори като независим кандидат, подкрепен от ГЕРБ., пише ни Виктор Георгиев.

В замяна на герберската подкрепа, пернишкият лидер на партията на Борисов Денислав Захариев пък ще бъде назначен на тлъста заплата, след като се очаква още в следващите дни да смени довчерашната си първа дружка Димитър Колев като председател на общинския съвет в Перник.

По правилник заплатата на шефа на общинския съвет е  90% от тази на градоначалника. В предаването 120 минути по БТВ на  5.07.2020 г. Владимиров сам обяви, че възнаграждението за труда му е в размер на е в размер на 5072 лева. Както той тогава сам се изрази, председателят на Общински съвет и двамата му заместници взимат „около 4800 лв. за два работни дни в месеца“*. Това ще направи Захариев вторият най-добре платен хрантутник в Перник.
* https://btvnovinite.bg/predavania/120-minuti/ot-2800-lv-na-5072-lv-kmetat-na-pernik-obvini-obshtinskite-savetnici-ot-gerb-za-po-visokata-si-zaplata.html

„Това е поредната долна лъжа, предполагам от някой опозиционери, а името е фалшиво, не спират да сеят интриги, ще се радвам, ако хората успеят да различат истината от лъата. Аз съм член на БСП и оставам в БСП. това явно не се харесва на някой хора.“ – каза кметът Станислав Владимиров.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here