К. Костадинов: Ако комисия от Германия или от Швейцария проведе независим изпит, 90% от дванадесетокласниците няма да вземат диплом“!

„Страната е в режим на свободно падане. Разрушени са всички стълбове на държавността – Парламент, Правителство, Министертва, агенции, инспекторати, всякакви системи – икономика, здравеопазване, образование, армия, полиция… Един вдигнат юмрук разруши и Президентството. А онзи ден посегнахме и оплюхме и последното неоплюто – Конституцията на Република България.
Пак вчера един достоен български учител, с изключителен авторитет, наруши учителската „омерта“. Той каза, цитирам по памет: „Ако комисия от Германия или от Швейцария проведе независим изпит, 90% от дванадесетокласниците няма да вземат диплом“! Със своята работа Теодоси Теодосиев е доказал, че не говори празни приказки. Аз му вярвам.
Тоест, освен всичко разрушено, ние унищожихме и БЪДЕЩЕТО!
Защото, какво да очакваме от нашите наследници, щом те завършват функционално неграмотни? Пък ако някой не вярва на Теодосиев, нека погледа немного време час в ОРЕС. ОРЕС е обучение от разстояние в електронна среда. И ще види не просто функционално неграмотни ученици, а и функционално неграмотни учители. При това – доста… И ще възникне резонният въпрос – къде е МОН? Къде е РУО? Къде сме ние?
Днес видях много интересна реклама – нощен клуб пуснал обява: „За лица под 18 години не се изисква сертификат“!? На концерта на Азис това лято в една лятна дискотека имало над 200 ДЕЦА под 14 години. А концерта започнал след 00,00часа! И продължавам – къде е полицията? Къде е РЗИ? Впрочем, а къде са родителите?
КЪДЕ Е ОБЩЕСТВОТО?
Къде са нашите изконни български ценности – трудолюбие, гостоприемство, смирение, вяра?
За изборите ли? На кого му дреме. Вече няма политики, няма позиции, няма авторитети. Всичко е един безкраен ПР… И преди е имало ексцентрични, направо екзотични кандидати. Но поне бяха далеч назад. А днес са вече в първите редици. Като новите „спасители“ Кирчо и Асен. Дето седмица преди изборите не мож разбра – леви ли са, десни ли са,какви са? Ето, в Гърция Ципрас победи класическите партии с популизъм. Но после слезе безславно от сцената. Пък сметката плати пак народа. Той, народа, винаги плаща той.“
Костадин Костадинов, председател на Общински съвет в Дупница.Вижте видеоканала ни:


6 COMMENTS

  1. Ако комисия от Швейцария дойде да види как се управлява Дупница от шивач и домакин на склад заедно с още няколко кретени ще напишат такъв доклад,че цял свят ще се смее! Като си тръгнал да оценяваш децата ни я кажи как заместник кмета на Дупница Милев може да има диплома като трудно чете и пише? Лицемер!

  2. А ти как я взе бе Коцка….. С много ум ли или Крумчо , поне да бяхте добър пример за тези деца а вие по съпи от тях

  3. Уважаеми г-н Костадинов,

    всеки си има отговорност за СОБСТВЕНОТО дете/деца и не е нужно с назидателен тон да ни учите и да давате оценки за всички деца! Малко заприличвате на квартален от времето на комунизма или на партиен деятел от БКП вече и малко повече идват статусите ви на всички. Като председател на ОбС би трябвало да имате работа за вършене като гледаме как изглежда града явно не се справяте с многото задачи и ви остава време за писане на глупости.

  4. абе всичката Мара втасала сега с децата се занимава… ей плондир, стига пълни гуша и корем че ще се пръснеш накрая не се наядохте неколко човека у тая политика само вас гледаме 20 години

  5. Коце за тебе не знам….Ама за Крум Милев-чушкаро има живи свидетели че е бил напълно неграмотен при завършване на средно….А как е и кога е изкарал висше,само той си знае….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here