Кола удари турист с колело в Говедарци и офейка! И. Илиев: Детето ми оцеля по чудо след ПТП, 4 молби съм писал за легнали полицаи

Кола удари турист от София в курортното село Говедарци. Туристът карал колело и спрял пред знак стоп на входа на селото до училището, когато бива връхлетян от автомобил марка „Ауди“.

Колоездачът е излетял в тревата, местните се кръстя, че се е разминал с удар в бетонната ограда на училището. Мъжът е на около 30 години, сподели, че много го боли крака. Извикани бяха бърза помощ и полиция. Униформените се заеха да преглеждат видеокамерите на село Маджаре, за да установят автомобила. На място беше Иван Илиев от Говедарци, който сподели, че това далеч не е първият инцидент, който става в района. „Дъщеря ми пострада при катастрофа тук, чудо е, че оцеля. Лично съм писал 4 молби за поставянето на легнали полицаи. Първата занесох до София и входирах в АПИ. Получих отговор, че решението е в община Самоков и КАТ. Писах, но и до днес нищо.“, споделя той.
Пешеходната пътека в района около училището е почти заличена и една се вижда.
Хората в Говедарци коментират, че при залез видимостта в този участък от пътя е много лоша. Има сянка и слънцето пада под ъгъл, спускайки се като завеса, която заслепява шофьорите. Те предполагат, че шофьорът изобщо не е забелязал софиянеца.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here