Ал. Палчев от Дупница след катастрофата на ИТН: Аз ще пия от мъка!

Бизнесменът Александър Палчев, който се сочи за спонсор на ПП „Има такъв народ“ в Кюстендилско, направи шокираща изповед в деня на изборите, когато стана категорично ясно, че ИТН е зад борда и не влиза в парламента, сигнализираха наши читатели. Те са шокирани от мъката на Александър Палчев. „Палчев беше в различни партии, гравитирал е от ПП ГЕРБ до Мая Манолова, бил е съветник от БЗНС „Александър Стамболийски“, но никога не е „ронил сълзи“ като на последните парламентарни избори. Снежана Траянска, която беше водач на листата, е и негов счетоводител, много ок хората в ИТН- Кюстендилско са негови работници.“- пише ни Александър Николов.
„Днес ще пия. Аз ще пия от мъка.
Довечера едни политици ще пият. Те ще пият от радост.
От радост, че успяха да докарат обществото до пълен разпад. До тотална деградация на ценностите. До там, че зад желанието за развитие да стои завистта към другите, а не амбицията да надскочиш себе си. До там, че ни накараха да свикнем с разочарованието дотолкова, че да му реагираме с омраза, а не със стремеж.
Мисля, че вече сме на дъното. Копахме към него, защото така искаше врасналата се в държавата мафия. Копахме, защото ни беше страх да не станем жертви… А станахме съучастници. И така днес лъсва истината, че всички сме жертви, но не сме невинни. Никой не ни е виновен, че мълчаливо се оставихме да ни свалят на дъното. Не сме невинни, че с мълчаливо покорство, апатия и грешни избори докарахме бъдещето на децата си до ръба. До ръба, на който има два въпроса – дали въобще ще им оставим България и дали децата ни ще успеят да израснат и да останат хора в държавата на незаинтересованите и на жертвите съучастници.
Тъжно ми е. Не само, че и днес няма да успеем да обърнем играта, но и че вече едва ли ще успеем някога. Просто защото обществото го няма. Има човеци. Но дали все още има хора?
Бог да ни пази и наздраве.“Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. Ти си пиеш всеки ден и без мъка, Саше! Стига се правихте със Снежанка на политици и много важни хайде малко вкъщи и човките затворени

  2. Ех Саше, Саше нали знаеш, че има Видов ден. Всеки плаща за мърсотийте, които е направил и грешните си избори. Щом пиеш така усилено значи и твоят наближава.
    Наздраве Саше!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here