С 3652 преференции Георги Георгиев от Сандански е депутатът на ГЕРБ за Пиринско: Дължа победата си на съгражданите, Кирил Котев беше с мен!

„Вярвам, че бъдещето на България зависи от знанието и доброто образование. Въпреки трудните времена, трябва да сме оптимисти и направим крачка в правилната посока.“ – това обяви Георги Георгиев и  благодари на екипът от ГЕРБ Сандански и на всички, които го подкрепиха.  „Не трябва да забравяме защо се борим – за една по-добра България. Бъдещето зависи от нас.
Доверието, което ми гласувахте, носи голяма отговорност, на която ще отговоря с работа и съдействие.
Държавата се нуждае от редовно правителство, защото кризата се задълбочава. В момента дори не можем да гласуваме бюджет. Това затруднява развитието на цяла България, включително и на нашия регион. Инвестициите в общините са ограничени.
 В ГЕРБ сме готови да преговаряме и да търсим решение. Трябва да бъдем отговорни към народа, който се измори от избори. Хората искат работа и решения на проблемите. Ще продължа да бъда активен в социалните мрежи, за да ви информирам и да помагам.“- обяви Георгиев.
Дъщеря му, Ива Георгиева е поетеса, вдъхновена от поети, като Дамян Дамянов и Пейо Яворов. Тя прочете няколко стихотворения от книгата й „Либе“, и поемата „Живот“ на Дамянов и закри кампанията и отприщи ударна вълна на вдъхновение. Изненада беше, че баща й, също има написани стихотворения и рецитира едно от тях.
„Дължа успеха си на съгражданите, семейството и приятелите, Кирил Котев, бившият кмет на Сандански, беше до мен, той ми е верн приятел, хората го обичат, изключително възпитан и добър човек. „- каза Георги Георгиев, който беше председател на общинския съвет по времето на кметуването на Кирил Котев. Той събра 3652 преференции.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here