Жените в ГЕРБ Кюстендил: Михаела Крумова с 30 гласа бие Радослава Чеканска, 2291 преференции на 2261

Михаела Крумова
Най- много преференции от всички кандидат депутати за 10 МИР Кюстендил- 2291, получи третата в листата на ПП ГЕРБ-СДС Михаела Крумова. Следва я Радослава Чеканска 2 261 гласа под №4 от Дупница, според данните на ЦИК. Входиран е сигнал за допуснати грешки в протоколи, съобщиха от ГЕРБ.
Странното в листата на ГЕРБ беше, че от всяка община имаше по един представител, но в Дупница бяха двама – Радослава Чеканска и Даниел Александров, така раздвоиха вота.
Водачът Христо Терзийски е събрал 1 201 преференции, Даниел Александръв -762, Десислава Александрова от Бобов дол е с 311 гласа, а Мишел Виячева е с 365, Лукарска от Кочериново е с 99, а дамата от Бобошево – 147. Без преференция гласовете за ГЕРБ са 6 574, а общия брой е 14 011.
Ето какво написа Михаела Крумова в личния си профил във фейсбук:
Приятели,
Сърдечно благодаря на всеки един от вас за подкрепата!
С общи усилия и обединени – постигнахме много! Показахме, че когато се работи отдадено за една кауза; когато се работи в екип и в истинска приятелска среда; когато го правим със смирение и вяра в Бог; резултатът винаги е добър!
Благодаря ви и за доверието лично към мен! Това е оценка не само за моята работа, а и за усилията на целия екип, който бе зад гърба ми! Ще направя всичко по силите си, за да оправдая това доверие.
Сега е важно да се търси консенсус, да се търсят решения и път за излизане от кризите в страната. Надявам се да се прояви разум, да има смирение и обединение за доброто на България.
И да покажем най-вече отговорност, защото политиката може да бъде разделителна линия, но бъдещето на децата ни и страната ни не са!
Радослава Чеканска
Ето и изявлението на Радослава Чеканска:
Благодаря на всички мои съграждани и жители на Кюстендилска област за голямата подкрепа, която получих като кандидат за народен представител! Тя означава много за мен. Благодаря, че оценихте усилията ми, че приехте посланията ми, защото бяха искрени и от сърце! Винаги ще бъда част от вас и ще работя, за да живеем по-добре заедно. Убедена съм, че всяка победа или загуба са безценен опит и житейски урок, които трябва да се приемат като следваща стъпка от един по-дълъг и целеустремен път. Благодаря ви за доверието!Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Каква подкрепа бе Радослава, Благодари на браточедите че изкара и платиха да главюсуват за теб братята роми

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here