Иво от Радомир отново е на крака: Вече всичко зависи от моята воля и от мотивацията ми да продължа да водя нормален живот

Иво Христов от Радомир, който преди няколко дни претърпя 6-часова операция на тумор на прешлените, отново е на крака. Това обяви самият той в социалната мрежа.
„Изпитвам неописуемо щастие всеки път, когато направя първи крачки след поредната операция. Тогава започвам да усещам силата в себе си и знам, че е само въпрос на време отново да стъпя по-уверено на краката си.
Този път се възстановям доста по-бързо и съм щастлив. За пръв път от толкова време не живея в постоянна болка.
Благодаря ви за цялата подкрепа! Обичта ни е взаимна, бъдете сигурни в това“, написа младият писател.
Иво претърпя 14 поред хирургична интервенция. Причината е рядко заболяване, което образува тумори в тялото му.
Вчера Иво направи и първата си по- дълга разходка.
„Днес направих първата по-дълга разходка и се уверих, че краката все още ме държат.
Вече всичко зависи от моята воля и от мотивацията ми да продължа да водя нормален живот, въпреки всичко, което ми се случва.
Аз вярвам в своя успех, защото виждам, че вие също вярвате и последните дни съм много по-спокоен и изпълнен с енергия, която ми помага да ставам от болничното легло сутрин – въпреки болката – и да продължавам напред!
Благодаря ви, приятели! Моите успехи са също и ваши!
Можете да ме подкрепите като си закупите сборника ми с разкази „Приятелите умират заедно“ от тук: https://www.ozone.bg/…/priyatelite-umirat-zaedno-vtoro…/
Споделете публикацията, за да достигне до възможно повече хора. Благодаря ви!“, написа на профила си във фейсбук Иво.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here