Кметът Петър Паунов удостои с почетен знак за принос в световния спорт олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова /ВИДЕО/

Председателят на КК „Шурикен” Емил Димитров също получи почетен знак от кмета на община Кюстендил

 

Кметът на Община Кюстендил Петър Паунов удостои с почетен знак за  светъл принос в световния спорт и израстването на поколения достойни български граждани, олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова.

„Помним онзи августовски ден преди 13 месеца, когато отново България изправи достойно глава сред гордите европейски шампиони.Едно момиче сбъдна мечтите на цяло поколение българи- да дочакаме олимпийска титла, да зарадва всички спортни дейци и действително да събуди България обединена и да направи, така че  отново да покаже силата на хъса  и  работоспособността,желанието и трудолюбието, емоционалната привързаност към деца, към род и Родина.Това го направи, това прекрасно момиче Ивет Горанова. И както вече имах възможността да кажа, там където седи не изгряват звездите, там светят горди слънцата и ти направи това за цяла България. Благодарим ти от сърце и затова съгласно закона и съобразно правомощията ми като кмет на община Кюстендил награждавам Ивет Горанова за приноса й за световния спорт и изграждането на поколения достойни български граждани. Добре дошла!”.

Петър Паунов

С тези думи кметът Петър Паунов се обърна към Ивет Горанова.

Вечно усмихнатата олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова отправи благодарности и сподели:

„Благодаря много за страхотното гостоприемство на КК „Шурикен” на г-н Паунов.Не за първи път съм  в Кюстендил и съм много впечатлена, много приятен град и страхотен за живеене.Вчера имах възможността да вляза в две училища в Кюстендил ,  да се докосна до децата, да поговорим, да ме попитат това, което ги интересува.Опитах се да максимално да са им полезна и видях доста щастливи, вдъхновени и мотивирани деца.Надявам  се тези срещи да продължат и занапред и дай Боже от Кюстендил да излезе олимпийски шампион”, каза Горанова.

Председателят на общински съвет – Иван Андонов, връчи на Ивет Горанова една от наградените детски рисунки от международния конкурс „Пролет върху листа“

Кметът удостои с почетен знак председателя на КК „Шурикен” Емил Димитров.

„Тук в присъствието на олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова връчвам почетен знак за светъл принос в националния спорт и израстването на поколения достойни български граждани на Емил Димитров, признателност за децата на Кюстендил и България от сърце”, каза Петър Паунов.

https://fb.watch/fTHQcuOc7e/
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here