Кр. Милев: Остават 78 часа до победата на ГЕРБ, тези от „промяната“ трябва да бъдат навсякъде побеждавани!

Крум Милев, Ивайло Константинов, Методи Чимев

До победата на ГЕРБ- СДС остават 78 часа, много хора направиха разликата между управлението на ГЕРБ и Промяната. Обиколихме навсякъде по селата, по градовете, хората ни казват, че тези „носители на промяната“ трябва на всяка цена да бъдат побеждавани – промяната унищожи всичко направено, заяви зам.- кметът на Дупница Крум Милев, който е учредител на партията на Бойко Борисов в Дупница на официалното закриване на предизборната кампания тази вечер. Той и Ивайло Константинов, лидер на ГЕРБ в Дупница, определиха ситуацията в България като чудовищна и попиха как при това положение се говори за вдигане на пенсии и заплати.

„Няма сфера, в която нещо да се е подобрило – всичко се е строшило“, потвърди Константинов-  но остават само броени часове за това зло.

Според Крум Милев президентът Румен Радев този път щял да си удържи думата и да проведе честни избори. Лидерът на ГЕРБ Ивайло Константинов уточни, че предишните два парламентарни вота са били „откраднати“.

Кандидатите Даниел Александров, Радослава Чеканска, Десислава Александрова, Мишел Виячева, Елка Лукарска – Ангелова и Миглена Георгиева поздравиха дупничани и си пожелаха успех на 2 октомври с бюлетина номер 24.
Кметът инж. Методи Чимен, общинският ръководител Ивайло Константинов, областният координатор Даниел Данчев, зам.-кметът Крум Милен, съветници, приятели и симпатизанти на ГЕРБ и СДС закриха заедно предизборната кампания на коалицията.
“Като млада майка на две деца и като млад човек искам да призова всички вас да гласувате с номер 24 на 2 октомври, за да сложим ред в държавата”, призова осмата в листата Миглена Георгиева от Бобошево.
Елка Лукарска – Ангелова от Кочериново, седма в листата, заяви: “Утре е ден за размисъл, но утре може да бъде и ден за почивка, защото ние знаем, че правилният номер е 24. Зад този номер стоят опитни управленци, които ще рестартират държавата.”
Общинският съветник на ГЕРБ- Сапарева баня Любомир Георгиев и Мишел Виячева, която на миналите избори събра над 500 преференции, точно толкова, колкото са всички бюлетини на БСП в община Сапарева баня, а водача на листата на социалистите Клечков събра за половин мандат гласове, но му прехвърлиха от друга област та стана депутат и въпреки, че хората не го искат, сега пак е водач, бяха част от коментарите.
Шестата в листата Мишел Виячева от Сапарева баня бе категорична: “Вярвам, че ще бъдем разумни и активни тази неделя и ще гласуваме с правилния номер 24.”
Десислава Александрова от Бобов дол под номер пет заяви: “Държавата се намира в тежки кризи във всеки сектор. Тези кризи имат своето решение и това е коалиция ГЕРБ – СДС.”
Радослава Чеканска и кметът инж. Методи Чимев
Радослава Чеканска от Дупница, четвърта в листата, обясни: “През последната година и половина имахме нагледен пример за това как депутати от различни партии, представени за кратко в парламента, се упражнявана по темата ВИК. По време на управлението на ГЕРБ в община Дупница постъпиха над 10 млн. лева за подмяна на водопроводната мрежа. Необходими са общо 88 млн. лева за подмяна на водопроводна мрежа, а за канализационната мрежа са необходими 50 млн. лева. Всички се питаме откъде ще дойдат тези пари. Аз ще ви кажа, че тези пари могат да се намерят. Не е достатъчно да си направиш селфи с Урсула фон дер Лайен, за да решиш проблемите на България. Къде са парите, които правителството на ГЕРБ остави в холдинг ВИК, за да могат общини като нашата да се възползват. Става дума на 1 млрд. лева?” Тя се ангажира да работи за решаването на този и други проблеми от местен характер.
Кметът инж. Методи Чимев коментира: “При нас има един отбор, част от големия отбор на ГЕРБ – СДС. Сигурно ви омръзна да слушате през последната година едно и също – че ситуацията в България не е добра, че цените растат главоломно. Имам молба към депутатите: да нормализират ситуацията в страната. Изберете тези, които очаквате да променят живота ни. Номерът го знаем. Номерът е 24!”
Вторият в листата Даниел Александров посочи: “Дупница е спортен град. Тук трябва да има не само басейн, но и възможности за развитие на всякакви спортове. Спортът е един от пътищата, по който децата могат да се справят с агресията. Спортът спасява живот. ГЕРБ инвестира 450 милиона лева в изграждане на спортни съоръжения за професионалисти и за любители. Това трябва да продължи. Необходима е реформа в държавните спортни училища. Трябва да се работи и за енергийната ефективност на спортните зали и физкултурни салони. Квалификацията на треньорите трябва да се повиши. И нека не забравяме – спортът е за всички. Чрез него ние ще приобщим хората със специални потребности и ще ги направим пълноценни.”
“Аз съм горд българин, а не горделив гражданин с чужд паспорт. Аз мога да слушам и имам уши за всички истории и проблеми, които ми разказвате. Аз искам да работя за родния си град Дупница и за България, но не съм службогонец. Аз съм млад, но не съм неопитен. Мога да защитавам само един интерес – вашия”, допълни Александров.Вижте видеоканала ни:


5 COMMENTS

  1. Щом Круме е казал нещо това е много умно и всички трябва да го послушаме той е пример за Дупница образован, умен, грамотен, може да чете и пише даже се подписва

  2. Тъпи гербаджии взимате мижави 7-8хиляди гласа толкова сте останали общински чиновници на заплати и тъпаци да гласувате в областта за ГЕРБ това е истината и тя боли!

  3. Круме,Круме,добре че беше баща ти,та те направи заместник кмет…иначе още щеше да разкарваш плод и зеленчук ….и ти акъл даваш…нали мн имаш….

  4. Докарахме Дупница до там Крум Милев възпитаник на Щанци да е заместник-кмет, а кмет да бъде някакъв човек от Бараково или Кочериново, роден в Благоевград и станал жител на Дупница преди 15-ина години /на такива казваме в града „приоданци“/
    ГЕРБ не намериха достоен дупничанин да направят кмет и бутат този с купени цигански гласове няма по голям срам и унижение!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here