Шопската певица София Илиева от Дупница: Радослава Чеканска е точният човек за парламента!

Нека всички да направим своя избор! Аз вече съм го направила! Радослава Чеканска е истинско богатство за Дупница и Кюстендилска област, бюлетина 24 и преференция№104! В нейно лице Дупница и областта ще имат силно присъствие в столицата. Ще гласувам. Категорична съм, че е важно. Трябва да бъдем активни, ако искаме нещата да се променят и да вървят към по-добро. Пяла съм на много предизборни концерти. Това е част от работата ми, но никога с9ега пея за успеха и благоденствието на цяла една област“, разкри шопската певица София Илиева от Дупница в интервю за 4ВЛАСТ.

София Илиева изпя с най-новите си закачливи и завладяващи песни, а кметът инж. Методи Чимев и съпругата му Климентина Чимева се заловиха на кръшно хоро на площада в Дупница. Тази вечер кампанията на ГЕРБ финализира със страхотен концерт и стотици щастливи хора.

Костадин Костадинов, председател на Общински съвет- Дупница, съветникът от ГЕРБ Йордан Йорданов, лидерът на ГЕРБ Ивайло Константинов, Даниел Александров- №2 в листата на ГЕРБ- СДС, инженер Методи Чимев Кмет на Дупница бяха щастливи сред певци и симпатизанти на площада днес.
Кандидатите за депутати с областният лидер Даниел Данчев и общинският председател в Дупница Ивайло Константинов.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here