Христо Терзийски, ГЕРБ – СДС: Стабилно управление за високи доходи и качествен живот

Христо Терзийски

Уважаеми съграждани,

За пореден път сме изправени пред предсрочни парламентарни избори след едногодишен период на управление, предизвикало икономическа криза, инфлация, неколкократен скок в цените на енергоносителите и на стоките от първа необходимост. Времето за експерименти свърши! Ние от ГЕРБ-СДС категорично заставаме зад ангажимента си да създадем отново условия, които да позволяват на бизнеса да функционира и да запазва работните места. Ще направим всичко възможно да преодолеем политическата и икономическата криза и да излъчим стабилно и ефективно управление на страната, което да се концентрира върху увеличаването на доходите и осигуряване на повече възможности за образование, здравеопазване и работа. Това заяви Христо Терзийски – водач на ГЕРБ – СДС за област Кюстендил и един от успешните министри на МВР в правителството на Борисов.

 

Терзийски коментира още: “Реализирането на националните приоритети няма да отклони вниманието ни от развитието на нашия Кюстендилски регион: ще привлечем „зелени“ индустрии, които да стимулират икономически региона, но и да гарантират устойчивото му развитие. Ще построим язовир „Кюстендил“, за да обезпечим потребностите на региона от качествена вода. Ще доизградим транспортната инфраструктура, която да завърши свързаността на областта ни със столицата и съседните държави, като ни предостави възможност да реализираме редица значими нови проекти и позволи на младите хора да изберат Кюстендилския регион като място за професионално развитие и създаване на семейство.” Водачът на ГЕРБ – СДС бе категоричен, че Кюстендил разширява и своята социална и културна инфраструктура.

“Обновеният театър на града – един от най-красивите в страната, е сред символите на културно-артистичните ни традиции. Ангажираме се и с изграждането в Кюстендил на модерна многофункционална спортна и конгресна зала, която да даде възможност на младите хора да имат най-добри условия за спорт”, посочи Христо Терзийски.

“Вече се доказахме и като предпочитана спа дестинация, която може да предложи и отлични възстановителни програми с лековитите ни минерални води. Имаме още значителен потенциал в тази сфера. Така ще оживим селата, за да се засили и делът на селския и еко-туризма, които да ангажират и младите, и по-възрастните”, обясни Терзийски.

“Скъпи приятели, днес България е на кръстопът. Дали тя ще продължи да пропада и да се отдалечава от останалите европейски държави или ще преодолее хаоса и ще излезе успешно от кризите, които досегашните управляващи ѝ причиниха, зависи изцяло от вашия глас. Ние, от ГЕРБ-СДС, изпитваме огромна признателност, но и съзнаваме своята не по-малка отговорност за това, че на последните три парламентарни избора получихме вашето доверие да бъдем безапелационно първа политическа сила в област Кюстендил. Не ви подведохме. Затова и сега имаме увереността да застанем пред вас и да ви призовем за категорична подкрепа на 2 октомври. Нека още от следващия ден отново заедно да продължим да градим една модерна и просперираща България!”, се обърна към своите съграждани Христо Терзийски.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here