Моторът на ИТН в Дупница угасна, Ал. Палчев затваря кесията за партийните дела

Александър Палчев, с черната блуза, на откриването на кампанията на ИТН в Дупница през лятото на 2021 г.

„Има такъв народ“ в Дупница се разпада. Източници на „4Власт“ издадоха, че моторът на структурата в града бизнесменът Александър Палчев се отказа от партията на Слави Трифонов. Припомняме, че Палчев е кадровик №1 в партийните редици в Кюстендилско. Негови работници даже бяха част от листата от листите на изборите през миналата година, бившият депутат Снежана Траянска минаваше за много близък негов човек. През миналото лято той ангажира помещение в затворения вече хотел „Универсал“ в центъра на Дупница за партиен офис, грижеше се за организацията около предизборните кампании през 2021 г. Сега обаче бил тотално разочарован от случващото се в ИТН и оттеглил подкрепата си. Коментарите са, че той покриваше целия масраф на партията в Дупница и сега изглежда, че нещата отиват към фалит за структурата.
„Снежана Траянска не ми е счетоводител, много съм разочарован от цялата ситуация, не се занимавам въобще с избори. Все още имам симпатии и приятели сред хората от партията в столицата.“, сподели Палчев.

 
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

 1. Александър Палчев: Нищо в статията на 4 власт не е истина

  Право на отговор

  Във връзка със статията под заглавие: „Моторът на ИТН в Дупница угасна, Ал. Палчев затваря кесията за партийните дела“, публикувана днес в сайта 4 власт, заявявам, че написаното е пълна лъжа.
  Статията, в която се твърди, че съм се отказал и съм разочарован от „Има такъв народ“, най-вероятно цели или политически удар в последния ден от предизборната кампания срещу ИТН, или е лична атака срещу името и авторитета ми. А може би и двете. Статията, най-вероятно платена, не отговаря на истината, защото:
  Застанах с името си зад „Има такъв народ“ открито и категорично преди повече от година. И досега съм симпатизант на партията и съм последният човек, който ще напусне или ще се откаже от подкрепата си към ИТН.
  Никога не съм бил и няма да стана предател, не ходя от партия в партия, както правят други. Не съм Николай Златарски, който беше изгонен от ИТН, защото не отчиташе членския внос, а сега е областен председател на ДПС. В тази връзка добавям, че ако твърденията, че ДПС стои зад ИТН бяха дори малко близо до истината, то Николай Златарски все още щеше да е в ИТН. Но той не е, защото решенията в ИТН се вземат от ръководството и в интерес на членовете и симпатизантите, а не с или след телефонни разговори с ДПС.
  Никога не съм и няма да търся политическа или финансова изгода от позицията ми на поддръжник на партия. Моята причина да подкрепя и да продължавам да подкрепям „Има такъв народ“ е, защото вярвам в програмата, ръководството, експертите и хората в партията. Вярвам, че това е партията и програмата, които могат да дадат възможност за по-добро бъдеще на българите и децата, включително моите деца. Единственото ми желание като гражданин и баща е децата ми да могат да учат и да живеят в нормална европейска държава.
  Твърденията за фалит на партията, посочени в статията, също не отговарят на истината. Местната структура се съобрази с решението за формата на настоящата предизборна кампания.
  Разчиташе се на позитивна кампания, но ето, че в последния ден излиза мръсна и лъжлива статия, за да бъдат окаляни както партията, така и името ми.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here