Богдан Боцев към жителите на Копривлен и Мосомище: Зная какви са конкретните проблеми във всяко от тези населени места, имаме ясна програма и конкретни решения

Кандидатът за народен представител от листата на Коалиция „БСП за България“ в област Благоевград Богдан Боцев, проведе ползотворни срещи в две от големите села в гоцеделчевския район – Копривлен и Мосомище.

Благодаря на хората, че отново застават зад мен и оценявам всичките им препоръки. Най-важното нещо по време на срещите ни са разговорите, в които обменяме идеи, дават се много разумни предложения и препоръки. Зная какви са конкретните проблеми във всяко от тези населени места. В Мосомище искат по-добра инфраструктура и вярвам, че съвсем скоро с помощта на община Гоце Делчев тя ще бъде факт“, коментира Богдан Боцев.

 

„Навсякъде хората искат сигурност и спокойствие, искат стабилност, по-високи доходи, работа и по-добри възможности. Ние, от БСП за България можем да направим нужното, за да се случи всичко това. Имаме ясна програма и конкретни решения. Имаме визия за всяко едно населено място, за отделните общини и области. Никоя друга партия няма толкова добре подготвена и разработена управленска програма. Готови сме да я реализираме, ако ни гласувате вашето доверие на 2 октомври“, категоричен бе Богдан Боцев, който призова хората да не бъдат безразлични, а да направят своя разумен избор на предстоящия парламентарен вот.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here