Несторов: Когато ДПС беше на власт инвестициите в сектор вода се правеха без значение собствеността на ВиК дружеството

 Това каза по време на свое изказване кандидатът и водач на листата за народни представители за 10. МИР Кюстендил и 14. МИР Перник от ДПС – Александър Несторов, на сбирка на симпатизанти на Движението

Несторов: От ДПС сме доказано най-добре подготвени в грижата за малките населени места - 1

Когато ДПС беше на власт инвестициите в сектор вода се правеха без значение собствеността на ВиК дружеството. Ние от Движението за права и свободи сме доказано най-добре подготвени в грижата за малките населени места, разписване, програмиране и насочване на структурни фондове към тях. Това каза по време на свое изказване кандидатът и водач на листата за народни представители за 10. МИР Кюстендил и 14. МИР Перник от ДПС – Александър Несторов, на сбирка на симпатизанти на Движението.

Ето какво още каза той: Достъпът до водни ресурси и чисти природа и околна среда са конституционно гарантирани. Не е случайно, че не тръгват програмите за околната среда и водите, само ние от ДПС можем да отпушим този процес. Сред приоритетите на ДПС са: чисти въздух, вода, храна, енергия и околна среда. През последните няколко години не случайно станаха и основни приоритети на Европейския съюз.

Несторов: От ДПС сме доказано най-добре подготвени в грижата за малките населени места - 2

 

Сред другите ни приоритети е заетостта и създаването на нови работни места за гражданите на областта и нейното развитие. Реална икономика се прави чрез реален бизнес и привличане на инвестиции, затова се нуждаем от държавна администрация, служеща на гражданите и бизнеса, както и изпълнение на необходимите реформи за генериране на по-висока икономическа активност. Когато привличаме предприемачи и инвеститори, без значение местни или чужди, институциите трябва да са длъжни да изготвят папка с всички необходими документи и разрешителни, включително проекти и планове, касаещи довеждащата инфраструктура, необходими за реализация на съответната инвестиция.

Ние от Движението за права и свободи имаме доказана визитка, когато става въпрос за икономика, по времето, когато бяхме на власт, имаше над 6% икономически ръст, привлякохме 24 млрд. преки чуждестранни инвестиции и страната беше с най-ниския си държавен дълг.
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here