Смях в залата на ОбС Самоков, М. Михайлов: Поздравявам ученичките за младежкото световно! Д-р Панев: В кой спорт?

Червеният съветник Михайл Михайлов разсмя Общински съвет Самоков днес. Мераклията за депутат обяви: „Поздравявам ученичките, участвали в младежкото световно първенство”. Поздрави и ръководството на гимназията „Константин Фотинов”, чиито възпитанички са шампионките.
Забрави обаче да спомене за кой спорт става въпрос, пропусна да спомене заслугите на цялото ръководство на баскетболен клуб „Рилски спортист“, чиято рожба са те, както и президента инж. Петър Георгиев, който беше в залата.
Както вече съобщихме, момичетата, световни шампионки от ученическо първенство на планетата по баскетбол в Белград, се прибраха вчера в Самоков и бяха посрещнати като принцеси от своите съграждани.
Гафът на Михайлов е фрапиращ, защото той е председател на постоянната комисия в Общинския съвет по ” Образование, култура, младежки дейности и спорт”. Петър Георгиев посрещна с присмех случката, а д-р Димитър Панев додаде: ”Не зная каква е ролята на гимназията, но мисля, че е почти никаква, защото това са деца, трениращи в клуба „Рилски спортист” и заслугата е единствено и само на президента и целия екип. Дори и потниците, с които играеха, момичетата бяха с надписа на „Рилски спортист.”, подчерта д-р Димитър Панев.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here