Областият лидер на ГЕРБ Д. Данчев изненада с букет за ЧРД Десислава Александрова от Бобов дол, двамата: Три мандата за ГЕРБ- СДС и винаги близо до хората!

Областният лидер на ГЕРБ Даниел Данчев изненада с букет живи цветя кандидат-депутат от ГЕРБ – СДС Десислава Александрова рождения и ден днес. Десислава празнува наслед кооперативния пазар днес с десетки търговци, производите и жители на общината в поредната предизборна работна среща.
„Радвам се, че един от най- добрите хора на Бобов дол е в листата ни, дай Боже и в парламента с нея, а за ГЕРБ- СДС три мандата. Да ни е жива и здрава и все така отзивчива. Силни сме с Десислава Александрова в Бобов дол, гордеем се, че е в нашия отбор! Винаги да бъде сред хората и да бъде отворена за техните проблеми, Десислава е пълна с доброта!“ – каза Даниел Данчев.
Десислава Александрова, която днес навършва 30 г., си пожела като най-добър подарък за рождения си ден младите семейства да имат условия за успешна реализация и в малките населени места и три мандата за ГЕРБ- СДС в новия парламент.
ГЕРБ – СДС предвижда пакет от мерки за насърчаване на младежкото предприемачество и прилагане на Програма 60/40 за 60 000 младежи, които след завършване на училище и/или университет да останат да работят в България за период от 12 месеца.
Обичана и ценена от своите съграждани, Десислава получи десетки поздравления и пожелание за изборен успех и достойно представяне в 48-то Народно събрание.
Срещата на кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС в миньорския град премина при голям интерес. Те разговаряха с граждани и земеделски производители от региона.
Водачът на листата Христо Терзийски отговори на въпроси относно притесненията на хората заради засилената мигрантска вълна. „За съжаление в стремежа си за разправа с политическите опоненти, Рашков изцяло пренебрегна задълженията си като министър на вътрешните работи и допусна страната ни да се превърне буквално в „разграден двор“. Помните каква бе ситуацията по времето на мандата на Борисов – миграционният натиск бе практически нулев. Знаем как и можем отново да го постигнем, ако след 2 октомври получим доверието на българските граждани да поемем управлението на страната“.
Кандидатът за народен представител и национален състезател Даниел Александров сподели, че за разлика от спортния тепих, където важат правилата на феърплея между противниците, опонентите на ГЕРБ-СДС в тази кампания са показали, че чрез лъжи, манипулации и клевети ще се опитат отново да се доберат до властта. „Подобна „промяна“ носи ползи единствено на тях, но не и на българския народ“, отбеляза Александров.
Михаела Крумова заяви пред гражданите на Бобов дол, че намира за основателни всеки един от проблемите, които поставят и изрази готовността си, заедно с колегите си от листата на ГЕРБ-СДС, да направят необходимото за подобряването на живота на хората в региона. Крумова се ангажира с подкрепа на всички инициативи, свързани със семейството и майчинството.
Радослава Чеканска отговори на въпроси, свързани със сферата на социалното подпомагане. Тя отбеляза важността от разработването на Кодекс за социална подкрепа, който е заложен в предизборната програма на коалицията. Необходима е нова система за социално подпомагане, в която помощите са окрупнени, по-високи, но по-целенасочени и ефективни.
Много земеделски производители коментираха с Елка Лукарска-Ангелова проблемите и несигурността, с които се сблъскаха през изминалата година. „Изминалата година бе изключително трудна и за малките, и за по-големите производители. За първи път от близо половин век изкупвателните пунктове за череши дни наред останаха затворени и продукцията гниеше неоползотворена. Като стоматолог, мога да кажа, че както при човека, не трябва да се допускат „развалени зъби“, защото те разболяват целия организъм, така и в политиката не трябва да се допускат некомпетентни управници, защото видяхме през последната година, че от това страда цялото общество“
Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС заявиха пред гражданите на Бобов дол, че се надяват на 2 октомври отново да получат категоричната подкрепа на жителите от региона, която три пъти поред отреждаше на коалицията безапелационното първо място.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here