Дупничани потърсиха изход от безработицата в шатрата на ГЕРБ, Д. Александров: Младите трябва да останат тук, имаме план

Дупничани изпълниха шатрата на ГЕРБ-СДС в центъра на града, където ги очакваха кандидат- депутатите от листата за област Кюстендил. Над 2 часа продължи срещата им с хората. №2 в листата Даниел Александров сподели, че с него са разговаряли хора, загубили работата си, неправомерно освободени. Александров заяви, че България спешно се нуждае от редовно правителство и работещо Народно събрание, за да се изготви Нов Кодекс на труда и Закон за насърчаване на заетостта.

Христо Терзийски и Даниел Александров

„Работните места не са статистика в Бюрото по труда. Това са човешки съдби и не бива правото на труд да бъде залог на политически интереси. Откриването на нови работни места и повишаване на квалификацията на хората е основен приоритет в програмата на ГЕРБ-СДС. Другата стъпка е преодоляване на различията между столицата, големите градове и малките населени места, за да нямаме обезлюдени райони. София и Дупница трябва да предлагат равни възможности за развитие. Нашият град има потенциал, на чудесно място сме, имаме осигурени пътни връзки, в Дупница са се развивали редица производства и не случайно. Трябва да се борим, за да остават младите хора тук. Моето семейство е тук, приятелите ми от училище и детството. Градът има нужда от тях. Имаме план с мерките за намаляване на регионалните различия в страната.“, каза Александров.

№4 в листата Радослава Чеканска също разговаря с дупничани.

Даниел Александров се обяви за насърчаване на младежкото предприемачество, като подчерта, че Start-up компаниите са двигател на световната икономика и зареждат корпоративния свят с нови сили. „Вярвам, че още в училище се раждат идеи, които могат да се превърнат в успешен бизнес и не само да донесат удовлетворение на авторите на идеите, но и да създадат работни места.“

Водачът на листата Христо Терзийски коментира след разговорите с дупничани, че хората за пореден път са изразили безпокойството си от несигурното бъдеще и „промяната“, донесла им висока инфлация и все по-нарастващи цени на енергоизточниците и основните потребителски стоки.

И Елка Лукарска, вдясно, разговаря с дупничани, минали през шатрата на партията.

„Ние, от ГЕРБ-СДС, отново потвърдихме ангажимента си, ако получим доверието на българските граждани на 2 октомври, да се заемем веднага с решаването на многобройните кризи, които управляващите през последната година причиниха на страната.

България има нужда от компетентно и отговорно управление, което да не експериментира с живота на хората, а да работи усърдно за постигане на сигурност, стабилност, икономически растеж и устойчиво развитие.“, категоричен е бившият вътрешен министър.

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Вижте видеоканала ни:


3 COMMENTS

  1. Трима „млади“ хора подаряват цветя на г-жа Чеканска. А г-жа Лукарска се среща със „случайни“ минувачи … Puro Teatro!

  2. Дани Борчето с квадратната глава ще прави и предлага промени в Кодекса на труда това дано е шега или виц че иначе какво го чака тоя Кодекс не е истина.

  3. тези хора само повтарят някакви мантри като ‘имаме план’, ‘инфлацията и високите цени заради ‘промяната’ последната година’, ‘младите трябва да останат’, ‘имаме план’, но за съжаление никъде не видях конкретика в статията. Или не е написана с подробности, или тези мантри се втълпяват на хората, че видиш ли ‘имаме план’ ще оправи всичко. Статуквото е овладяло институциите и всеки политик искащ наистина да подобри условията и да изкара България от вечния преход, много трудно ще се пребори с яловата прокуратура и общински служители. Също така, България не е оазис в световната иконимика, където инфлация и високи цени на горива не виреят. Онзи комплексар в кремъл допринесе адски много за всичкото лошо по целия свят в момента.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here