М. Маринов, ГЕРБ-СДС: Абсурд е кметовете на Костинброд и Годеч да гонят мигранти по улиците, връщаме закритите полицейски управления

Младен Маринов гостува в костинбродското село Петърч.

„Недопустимо е кметовете на Годеч и Костинброд Ради Асенов и Трайко Младенов да гонят незаконни мигранти по пътищата, за да покриват дефицита на сигурност в тях.“ Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС София област и бивш вътрешен министър Младен Маринов. Припомняме, че преди около месец бус с 40 нелегални мигранти катастрофи в Костинброд. Шофьорът скочи в движение и возилото спря, след като удари няколко паркирани коли. След инцидента жители на града се кръстиха и благодаряха, че инцидентът се е разминал без жертви, тъй като мястото е доста оживено, минават и много деца.

„С един подпис, основан на някакви мъгляви математически модели, лицето Бойко Рашков закри полицейското управление в граничната община Годеч, която е на пътя на мигрантския трафик, и прехвърли полицейските отговорности към управлението в Костинброд. Резултатът го виждаме дори по телевизията – бус с десетки мигранти се разби по улиците на Костинброд. Може само да благодарим, че не се повтори трагедията от Бургас. А в Годеч Ради Асенов вече изпълнява функциите на патрулиращ полицай. Именно затова един от ангажиментите към избирателите в Софийска област, а и в цяла България, е да възстановим всички полицейски управления и участъци, ликвидирани от Бойко Рашков.“, обяви пред симпатизанти Маринов.

Маринов с кмета на Долна баня Владимир Джамбазов.

При среща с жителите на Долна баня Маринов беше категоричен, че случилото се със страната в последните няколко месеца граничи с нова национална катастрофа.

Кметът на града Владимир Джамбазов призова жителите на общината: „Нямаме нужда от хора, дошли отвън да ни управляват. На тях им трябва само еднопосочен билет за Канада. Според мен, тези които ни докараха до това положение, на 2 октомври трябва да си платят сметката.“

„Долна баня е нашият шампион в Софийска област и аз отново разчитам на категоричната подкрепа на долнобанци на 2 октомври, подкрепете ни, за да си платят сметката тези, които ни докараха до това положение!“, каза Маринов. ГЕРБ-СДС са №24 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here