Христо Терзийски: За година сектор „Сигурност“ бе сринат! За награда Рашков получи място на водач на листа в Перник!

Само за година сектор „Сигурност“ бе поредната система, която некомпетентното управление на Рашков и „Промяната“ практически срина. В това се убедихме с колегите от ГЕРБ – СДС Младен Маринов и Радомир Чолаков при срещите ни със Синдикалната федерация на служителите в МВР и Синдиката на служителите в затворите в България, както и от дискусията по-късно с обществеността на Перник, организирана от Кирил Ананиев. Това обясни водачът на ГЕРБ – СДС за област Кюстендил и бивш министър на МВР Христо Терзийски.
“Липсата на диалог между ръководството на МВР и синдикатите, надменното отношение към полицейските служители, затварянето на полицейски управления в страната и пренебрегването на основните проблеми и заплахи пред сигурността – в стремежа за политически репресии и разправа с опонентите, бе резултатът, с който ще се запомни в сектор „Сигурност“ това кратко, но вредно за България управление. За награда Рашков получи място на водач на листа”, коментира Терзийски.
По време на дискусията с обществеността Христо Терзийски припомни и успехите, постигнати от правителствата на Борисов. Бяха увеличени възнагражденията в системата и привлечени нови 2000 служители. За съжаление, в последната година тази тенденция е преобърната – всеки ден по новините чуваме или за тежки катастрофи, или за убийства, отличаващи се със своята жестокост. Живеещите в малките населени места страдат най-много.
Пред бившите министри на МВР присъстващите на срещата изказаха притеснение и от факта, че за първи път в България имаме обявено частично бедствено положение, заради миграционния натиск по границите. “Искаме отново сигурна външна граница, каквато беше само преди година и половина, по времето на Борисов”, бяха част от коментарите.
“Надявам се, чрез категоричния вот на българските граждани на 2 октомври, некадърните експериментатори с българския народ да останат само лош спомен в политическата ни история”, изрази надежда Христо Терзийски и призова за подкрепа с номер 24 в бюлетината.
 Купуването и продаването на гласове е престъпление.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here