Ивайло Константинов: Подкрепете ни! Вашият глас може да донесе депутат от Дупница и стабилно управление на страна, убеден съм, че можем да съберем 16 500 гласа!

Лидерът на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов, Радослава Чеканска, Даниел Александров и останалите от листата за депутати, канят жителите на Дупница да говорят открито по проблемите.

ГЕРБ-СДС набира все по- голяма преднина пред останалите партии, сочат проучванията. Традиционно събираме по 13 000 гласа, електоратът ни е твърдо зад нас, призовавам хората, които още на са решили за кого да гласуват, подкрепете ни. Вашият глас може да донесе депутат от Дупница и стабилно управление на страна, убеден съм, че можем да съберем 16 500 гласа. На предишните избори областта имаше 12 900. 16 500 е много амбициозна цифра, но не непостижима.
В Дупница имахме 4200 гласа, но сега Дупница е будна, осъзната, можем да направим около 7000 гласа, или, поне много ми се иска. Не давайте вота си напразно, за хора, които добре говорят лъжи, красиво се обличат. Вижте делата. А когато човекът е от нашия град, можем и по- лесно да се доверим, и работа да ни свърши, пък и по- отговорен да го държим. Нека си кажем истините и да вървим заедно напред. Обичам Дупница и през целия си живот влагам всеки лев в града. Хората в листата ни са честни, добри хора, подготвени и борбени. Нека да не се подценяваме! Всички трябва да се мобилизираме и да направим така, че на 02.10.2022  г. радостта ни да бъде обща с поне един депутат от Дупница, а защо не и двама.“ Това обяви лидерът на ГЕРБ Дупница Ивайло Константинов.

В последното стабилно правителство, което България имаше, тогавашният депутат от Дупница Радослава Чеканска успя да се пребори за финансиране на няколко ключови проекта. Нейна заслуга е осигуряването на над 500 000 лв. за дострояване на няколко нови класни стаи в ОУ „Евлоги Георгиев“ в Дупница, обновяването на двора на училището в Сапарева баня, изграждането Спасителен център под Седемте рилски езера и др.

За тези избори тя отново е в листата на ГЕРБ- СДС за Кюстендилска област под №4. Младата смяна пък е Даниел Александров, който е вицеевропейски шампион по борба.

През 2019 г. Даниел Александров показа пояса от турнира „Дан Колов- Никола Петров“ на кмета Методи Чимев и зам.- кмета Крум Милев.
Вижте видеоканала ни: