ГЕРБ откри приемна за граждани, Р. Чеканска: Очакваме ви, за да говорим честно и открито по наболелите проблеми и по темите, които ви вълнуват

Лидерът на ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов, Радослава Чеканска, Даниел Александров и останалите от листата за депутати, канят жителите на Дупница да говорят открито по проблемите.
Кандидатите за народни представители от ГЕРБ – СДС в Дупница канят на открита приемна жителите на града, общината и съседните населени места.
 “Очакваме ви, за да говорим честно и открито по наболелите проблеми и по темите, които ви вълнуват”, каза Радослава Чеканска, №4 в листата на ГЕРБ- СДС.
Канят се всички желаещи да зададат своите въпроси или отправят питания, касаещи развитието на региона или казуси от обществен и личен характер.
 “Ние имаме работещи решения и програма за излизане от кризите. За нас е важно да ви запознаем с тях и да чуем вашите предложения и мнения”, посочиха Даниел Александров, Мишел Виачева, Михаела Крумова и всички от листата.
 Мястото е предизборната шатра на ГЕРБ – СДС, намираща се срещу сградата на Община Дупница.
 Кандидатите ще бъдат там на 28 септември (сряда), от 10:30 ч. до 12:00 ч. При лошо време, срещата с кандидатите ще бъде в офиса на ГЕРБ-Дупница.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here