Куп катастрофи с пострадали в неделния ден в Пиринско

На 23 септември около 18:20 часа на ул. „Рокфелер“ в гр. Петрич, 66-годишна жена от града, пресичайки пътното платно не на пешеходна пътека е блъсната от лек автомобил „Ауди“ с 27-годишен водач от с. Кавракирово. Пострадалата е с охлузна рана на крака и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водача и пешеходката са отрицателни.

Вчера около 06:45 часа на път ПП1 Е-79 в района на жп гара Кресна, лек автомобил „Сузуки Суифт“, управляван от 19-годишен младеж от гр. Кресна, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост  е блъснал, движещ се пред него товарен автомобил „Мицубиши“. В резултат на инцидента, с охлузвания в областта на лицето е пострадал 19-годишният водач. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на двамата водачи са отрицателни.

Също в неделния ден около 13:30 часа на ПП1 Е-79 в района на с. Железница, общ. Симитли, лек автомобил „Опел Астра“ с 52-годишен водач от гр. Перник, движейки се в колона от автомобили в посока от гр. Симитли към гр. Благоевград е блъснал в задната му част лек автомобил „Тойота Ланд Круизер“ с 38-годишен водач от гр. София. С оплаквания в областта на гърдите е била 54-годишна пътничка в лекия автомобил „Опел Астра“, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

И отново вчера около 14:20 часа на ПП1 Е-79 в района на ПВ „Брежани“, 74-годишен мъж от с. Черниче, управлявайки лек автомобил „Фолксваген Голф“ и извършвайки ляв завой е отнел предимството на лек автомобил „Опел Астра“,  който е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал челно в лек автомобил „Мазда“. С охлузни рани в областта на главата и крака  е пострадала 25-годишната водачка на лекия автомобил „Опел Астра“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на тримата водачи са отрицателни.

Около 17:45 часа в неделния ден на пътя между хижа „Беласица“ и гр. Петрич, 21-годишен мъж от гр. Петрич е загубил контрол над управляваното от него АТВ, което не е регистрирано по надлежния ред, излязъл е в страни от пътя, ударил се е в крайпътно дърво и се е преобърнал.

С фрактура на пет ребра и ключица е пострадал 21-годишният водач.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here