Инж. Ал. Пандурски: В област Кюстендил машинно гласуване ще се проведе в 170 избирателни секции, 103 са с хартиени бюлетини

Инж. Александър Пандурски

„Бюлетините ги очакваме на 27 септември. Ще пристигнат около 130 500 бюлетини при 129 300 избиратели. 278 ще са избирателни секции“, доуточни губернатора

 

Продължава подготовката за парламентарните изборите на 2-ри октомври в област Кюстендил. В 10 МИР в област Кюстендил 278 ще са избирателни секции, от които 273 са постоянните и 5 са подвижните. Това обяви инж. Александър Пандурски, областен управител на Кюстендил.

„Машинно гласуване ще се проведе в 170 избирателни секции, 103 са с хартиени бюлетини. Вече са подготвени и отпечатани бюлетините, очакваме ги да са тук на 27 септември. Тук ще пристигнат около 130 500 бюлетини при 129 300 избиратели, които са вписани в списъците. Вписаните допълнително по настоящ адрес са около 2000“, обяви областният управител на Кюстендил, инж. Александър Пандурски.

Губернаторът увери, че подготовка за изборите върви съвсем нормално, вече са проведени срещи с РИК, със секретарите на общините и ведомствата, които са ангажирани към изборния процес.

„Смятам, че в една подходяща атмосфера, атмосфера на спокойствие и взаимно уважение, нашите съграждани могат да направят своя избор, така че да определят тези, които ще управляват страната“, каза още инж. Пандурски.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here