⁨В предизборната кампания нямам врагове и противници. Моите очи и сърце виждат само българи в нужда и хаос в държавата!
Макар да имам прекрасна професия, която упражнявам с удоволстие, смятам че човек
трябва да бъде обществено ангажиран за случващото се в родината му. Демокрацията дава възможност на всеки един от нас да е движеща сила в обществото.

Така обясни мотива си да приеме поканата да бъде част от листата на ГЕРБ – СДС в област Кюстендил Елка Лукарска – Ангелова.

Дамата, която е стоматолог по професия и седма в листата на коалицията, сподели още:

“Аз съм лаик в политиката, но вярвам, че за да работиш за по-добър живот на хората и да се стремиш всячески да помогнеш, не е необходимо политическо образование, не е необходимо да си брилянтен или перфектен, просто трябва да те е грижа за хората. Трябва да си съпричастен с техните нужди и потребности, да имаш пряк диалог с тях, да предложиш решения и да работиш усърдно за реализацията им. Да си един от тях, а не да управляваш от пиедестал. Трябва упорита работа, амбиция и воля.”

Ели, която също е общински съветник в родния си град Кочериново, сподели и своите впечатления: “Преди година често се говореше за смяна на модела и много хора се подведоха да очакват нещо по-добро, по-справедливо. Но дойде нечувана инфлация и страшна социална несигурност. Хората вече искат смяна на “промяната“. Лесно се обещава увеличение на заплати и пенсии, трудно се работи и трудно се изкарват пари, за да се плащат.
Резултатите на досегашното управление доведоха и до пълно объркване в сектор “Дърводобив“. Миналата година 1 кубик дърва бе с цена 80 – 90 лв., а сега е около 200 лв. Пелетите достигнаха 1000 лв. за тон. Поради цените на тока поне 400 000 души
ще имат нужда от енергийно подпомагане. В тази мулти криза хората са изплашени как ще плащат сметките и покриват разходите си, и то за първи път толкова сериозно след 1997 г. и Жан-Виденовата зима.”

Кандидатът от ГЕРБ – СДС отправи и призив: “В този труден за България период моят призив е за висока избирателна активност. Нека всеки от нас бъде отговорен и отиде да гласува, тъй като формулата на управление ще бъде определена от нашия вот. Партиите, които ще влязат в парламента, трябва да направят и невъзможното, за да излъчат редовно правителство, стабилно,
работещо, за да изведе страната от кризите, в които бе въвлечена. На 2 октомври нека има преди всичко успех за България!
Успех за всички българи! С номер 24 в бюлетината.”

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Вижте видеоканала ни:


2 КОМЕНТАРИ

  1. От лаици в политиката като тебе Елке стигнахме до тука айде да си вадиш зъбите и да не се буташ дето не ти е мястото или да пратиме кмета да вади зъби?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here