Бой между фенове на Ботев и Локо на главен пловдивски булевард видео

Ексцесии между фенове на Ботев и Локомотив са станали вчера след  протеста на бултрасите пред Община Пловдив. Напрежението е възникнало на бул. „Цар Борис III Обединител” край Тримонциум, а след това се е пренесло в уличките около  ул. „Капитан Райчо”.

От кадри, които ни изпратиха наши читатели  се вижда как фенове на Локо Пловдив влизат в пререкания с такива на „канарчетата”. След това тълпата се разбягва към уличките.

TrafficNews разбра, че докато феновете на „канарчетата” се прибирали, група от около 30 фена на Локо са излезли на булеварда. Последните са били в заведение и хотел,  където са посрещали италианци, дошли за 30-годишнината на „Lauta hools”.


До бой между двете групи не се е стигнало на главния булевард, а след това в уличките е имало сдърпвания, но не и до по-тежки ексцесии.

Според читател  на TrafficNews единият от основните действащи лица от феновете на Локо е бил Атанас Качаков – Качака. Последният бе замесен в скандала с наказателната бригада на 3 РУ. Той бе задържан, а след това пуснат под домашен  арест.

 

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here