От днес официално спалното помещение, което се ремонтира с общински средства, вече може да се ползва от най- малките жители на село Голяновци. Помещението е с чисто ново оборудване, нови легла и гардероб.
Директорът на Детска градина „Пролет“, Първи район и филиал село Голяновци, г-жа Весела Манова показа завършения ремонт в детската градина на г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд, г-н Симеон Спасов – кмет на село Голяновци, г-н Александър Ненов – зам-кмет с ресор Образование, г-жа Даниела Станкова- общински съветник, г-н Валери Миронов- директор на център за обществена подкрепа „Промяна“, г-жа Гергана Величнкова – кмет на село Опицвет и г-жа Емилия Костова- кмет на село Богьовци.
„Винаги съм твърдял, че приоритет в една община трябва да бъде образованието. За това целта ми винаги е била да обновим всички детски заведения на територията на община Костинброд“, заяви кметът на община Костинброд.
В ДГ „Пролет“-филиал с. Голяновци предстоят още смяна на входна врата, реновиране на пода на терасата, както и нова ограда на детската градина.Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here